Η Agromart ΑΕ ιδρύθηκε το 2006 στήν Θεσσαλονίκη και η εταιρία ειδικέυεται στον τομέα των γεωργικών μηχανημάτων και ανταλλακτικών.  Είμαστε περήφανοι για το οτι αρχίσαμε απο ένα μικρό γραφείο με μικρή πελατειακή βάση και κατάλογο προϊόντων για να εξελιχτούμε σε μια δυνατή πετυχημένη εταιρία, δεσμευμένη να χτίσει δυνατές σχεσεις με πελατες και προμηθευτες απο όλο τον κοσμο. Η Agromart SA συνεχιζει να ειναι αφοσιωμένη στον πρωταρχικο ρόλο που έκανε την εταιρία μας να ευδοκιμεί, εσάς, και γι αυτό σας ευχαριστούμε.

Βάσικες Αξίες

H Agromart ΑΕ ειναι αποφασισμενη να παρεχει αριστες πελατειακες υπηρεσιες, αξία στον πελάτη και μια συλλογή απο ποιοτικά γεωργικά ανταλλακτικά και μηχανήματα. Είναι σημαντικό για εμάς να δουλεύουμε ηθικά και με ακεραιότητα γαι να διευρύνουμε και να εγκαταστήσουμε σχέσεις αναμεσα σε πελατες και προμηθευτες. Αλλη μια πρωταρχική μας αξία είναι να είμαστε αξιόπιστοι προς τους πελατες μας με το να διασφαλιζουμε επαρκή επικινωνία και ακόμα και να ταξιδεύουμε σε διαφορετικέςχώρες για να επισκεφθούμε υπάρχοντες και μελλοντικούς πελατες και προμηθευτές που θελουμε να είμαστε στο μέλλον.

Που θέλουμε να είμαστε στο μέλλον

Θέλουμε το αυριο μας να εμπεριεχει μια δυνατοτερη πελατειακη και προμηθευτικη βαση για να αυξήσει την παραγωγικότητα και επάρκεια όλων αυτων , με τους οποιους εργαζόμαστε.
viva logo
© Agromart S.A.    κατασκευή eshop Softways